Turkuvaz Radyo'ya büyük onur!

Avrupa Gazeteciler Derneği tarafında her yıl geleneksel olarak verilen yılın en iyileri ödül töreninde bu yıl "Jülide Gülizar Yılın Radyocusu" ödülünü Radyo Turkuvaz'dan Hopdedik Ayhan aldı..
En kaliteli radyo programcısı seçildiniz. Gerçekten iddialı da bir tanımlama. İnsanın En kaliteli radyocu olabilmesi için hangi özellikleri bir araya getirmesi gerekiyor?

radyo dinle

Kalite kişiden kişiye değişir tabi ki. Ama sanırım bu tanımlamanın altı şu şekilde doluyor. Daha 20 yaşındayken, özel radyolar yokken her babayiğidin harcı değil Polis Radyosu'nda yayına başlamak, Sonra en önemli radyolarda yayın yapmak. Üstelik hem yerli hem yabancı radyolar bunlar. Nereden baksanız yirmi sene olmuş. Neredeyse izinler hariç her gün yayında kalmışım ve aynı heyecanla devam ediyorum. Bu dalda hocalık yapmışım, yetiştirdiğim radyocuların hepsi birer marka olmuş. Hepsinden önemlisi bugün sokağa çıkın sorun.Hopdedik dediğiniz anda Ayhan cevabını alırsınız.

radyo dinle

Yani bütün bu özellikler toplanınca "kalite" kavramımın içi biraz daha doluyor.Radyo Turkuvaz adına iki ay içinde aldığım ikinci ödül bu. Radyocu olarak bu ödülü alırken; THY, Avea, İş Bankası gibi sektör büyükleri firmalarla birlikte, sanat camiasından da Bülent Ersoy, Hadise, Gülşen gibi isimler de vardı ödül alanlar arasında. Bu markaların kalitesi konusunda hem fikirsek Hopdedik Ayhan'ın kalitesinde de sorun yok demektir…