Live Messenger OSD Plugin 2.6


İşte size çok beğeneceğinizi umduğumuz bir messenger eklentisi!

WLM-OSD Plugin, (Windows Live Messenger - On Screen Display) Live Messenger kullanıcıları için o an görüştüğü kişilerin messenger sohbet ekranını tıklamadan ne yazdıklarını ekranınızda sizin belirlediğiniz yerde bir bant içerisinde gösteren ve böylece gerekli olan mesajları bir işin ortasındayken bile anında görebileceğiniz faydalı bir eklenti. Bantın şeffaflığını, kaç saniye duracağını, kaç mesaj göstereceğini, ekranın neresinde duracağını ve renklerini dahi düzenleyebileceğiniz bir ayar menüsü içeriyor. Eklentiyi kurduktan sonra aktifleştirmek için Messenger Araçlar/Seçenekler/Eklentiler kısmına giriyorsunuz. Altta yer alan Messenger'a Ekle kısmını tıklayıp, "C:\Program Files\Nicolas MERLET\WLM OSD Plugin" klasöründen "WLM_OSD_Plugin.dll" dosyasını seçiyor ve onaylıyorsunuz. Dilerseniz bu kısımdan ayarlamaları "Ayarlar" bölümünü tıklayarak yapabilirsiniz. Daha sonra Messenger ana penceresinde durumunuzu gösteren üstteki kısımdan "Aç WLM OSD Plugin"'i işaretliyorsunuz.

İşte bu kadar! Artık mesajlarınız sohbet penceresi altta olduğu halde görünür biçimde...

Download:
Dili: Türkçe
Boyutu: 573 KB
Lisans: Freeware

indirme Linki ( Download Link ) :
http://www2.merletn.org/wlm/wlm-osd-lite.exe

Mess Patch 8.5.1302


Mess Patch, Windows Live Messenger için hazırlanmış bir optimizasyon ve değişiklik yaması. Mess Patch, 80'den fazla özellik içermektedir. Windows Live Messenger yazılımının birçok özelliğini, istemediğiniz tuşları, reklamları, neredeyse gereksiz tüm teferruatları kaldırabilir ve bunların yerine yeni birçok özellik ekleyebilir.

Mess Patch yamasının en belirgin özelliklerini sayarsak:
Çoklu Messenger özelliği
Winamp Ne Dinliyorum özelliği
Oturum açarken durum değiştirebilme özelliği
Kişisel mesaj karakter sayısını arttırabilir
Gereksiz butonları ve reklamları kaldırabilmesi

Download:
Dili: Türkçe
Boyutu: 243 KB
Lisans: Freeware

indirme Linki ( Download Link ) :
http://patch.mess.be/files/messpatch-g5-8513021018(www.mess.be).zip

Kişisel Msn İleti Değiştirici 1.0


Program ile "Msnde ne dinliyorum göster" özelliği aktif ise bilgisayarınızın açık kalma süresini, ram kullanımınızı, boş ram ve toplam ram boyutunu, saat ve tarihi, işlemci hızınızı ve dilediğiniz kadar ileti mesajını rastgele istediğiniz sürelerde gösterebilirsiniz. Örneğin 50 tane kişisel iletinizi 5 saniyede bir değiştirerek gösterebilir ya da dilerseniz bilgisayarınızın açık kalma zamanını arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz. Bunun yanında mesajlarınızın yanındaki o standart simgeden bıktıysanız oyun yada office simgesini de bu program ile kişisel iletinizin yanına koyabilirsiniz...



Download:
Dili: Türkçe
Boyutu: 60KB
Lisans: Freeware

indirme Linki ( Download Link ) :
http://www.emreipek.com/Programlar/Kissisel-msn.zip

Custom Emoticon and Display Picture Stealer 6.0


Messenger İfade ve Görüntü Resmi Araklayıcı Messenger ve Live Messenger kayıtlı kişilerinizin görüntü resimlerini (avatarlar), ifadelerini ve daha da fazlasını kolayca kendi bilgisayarınıza aktarmanızı sağlayan bir programdır. Program, tüm MSN ve Windows Live Messenger (8.5 dahil) sürümleriyle çalışır.




Download:
Dili: İngilizce
Boyutu: 232 KB
Lisans: Freeware

indirme Linki ( Download Link ) :
http://www.sherv.net/Files/CEDP-Stealer-Setup.exe

WLM Lite 8.5

Windows Live Messenger Lite, Windows Live Messenger kurmadan Live Messengeri tüm fonksiyonlarıyla birlikte (gülücükler, hareketli arkaplanlar, elyazısı vb.) kullanabilmenizi, taşınabilir flash diskinizle taşıyabilmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır. WLM Lite, kurulum gerektirmeden direkt olarak çalışmaktadır.

Download:
Dili: İngilizce
Boyutu: 16.00 MB
Lisans: Freeware

indirme Linki ( Download Link ) :
http://rapidshare.com/files/128176308/WLM.Lite.8.5.r7.rar